En ny agilitystjerne?

 Her vil jeg presentere min forhåpentligvis nye agilitystjerne; Double Barrel’s Jumping Diva. Diva er av rasen parson russel terrier og er nå litt over 9 mnd. Vi har så smått satt igang med litt agilitytrening, og alt ser veldig bra ut så langt. Hun er veldig oppmerksom på meg og følger meg godt( i alle fall når vi trener alene.. he he) Vi tar det ganske så pent, men hun skal få en agilityøkt eller to i uken framover nå, og om ca 1 år skal hun ut og konkurrere. Foruten denne treningen er vi selvfølgelig ute på tur hver dag sammen med "broder’n" Santo. Santo er en parson gutt på 6 1/2 år, som ble tidlig pensjonert agilityhund pga for høyt stressnivå. Veldig synd egentlig, tror han kunne blitt knall-god hadde han sluttet å stresse såpass. Syntes jeg la ned så mye jobb, og fikk for lite igjen for det ,at jeg valgte å pensjonere ham fra det han elsker over alt på jord. AGILITY!!! Når det er sagt så får han lov å ta litt hinder her hjemme i ny og ned, bare for hans del. Så avslutter vi bare når han "tipper over" 🙂

Er så heldig å ha god plass her hjemme med en del hinder, så da kan jeg ta litt småøkter. Til sommeren håper jeg å komplettere banen så jeg har alle hinder her hjemme. Så mye enklere i en travel hverdag og få inn litt agilitrening da.

I profilen ser dere bilde av meg og min aller første parson; Jackpack Ratamahatta. Hun forlot oss så altfor tidlig for litt over 1 år siden pga leversykdom. Hun var et høyt elsket familimedlem, som også ble den fantastiske agilityhunden jeg ønsket meg. Med henne kom jeg på det norske landslaget og fikk representere Norge i VM og nordisk mesterskap i 2002. Etter det slet vi med en ryggskade som gjorde at hun ikke alltid hoppet så godt, så jeg valgte å la henne bli familiehund på heltid etter sesongen 2003.

Nå er forhåpentligvis hennes arvtager Jumping Diva. Ei veldig morsom og kosete jente, som jeg håper jeg får masse glede av i årene framover.

Jeg vil prøve og oppdatere regelmessig om smått og stort framover 🙂

Diva ut av tunnelen 🙂

  

Ut på tur…

 

I faaaarta!!!

Diva og Santo ; "Bader du a brutter’n….blir du ikke våt da???"

2 thoughts on “En ny agilitystjerne?

Leave a Reply