Hvem putter energidrikk i vannkoppen???

Ja man kan undre seg… makan til energibunt som Diva er om dagen!!! Det er bare bøll dagen lang, begynner så fort jeg setter beina ut av senga om morgenen (og hun som egentlig er så morrastrøtt)

I går var det så dårlig vær at ingen hadde lyst ut på tur, og da var det jammen fint med "rundkjøring" inne i huset. Det ble såkalt egentrening i går 🙂 Diva foran med noe i munnen, for og erte Santo, og han er jo ikke akkurat vanskelig å be… Rundt, og rundt og rundt og……………rundt. Blir jo svimmel av mindre! Må jo le av dem også, for hva skal man nå gjøre med blodet full av lopper og ei "mor" som ikke gidder gå ut i regnværet? Den slalåmøkta jeg hadde planlagt ble som dere skjønner ikke noe av…

I dag har vi vært på fin tur, og vi fikk til og med et gløtt av sol 🙂

2 thoughts on “Hvem putter energidrikk i vannkoppen???

Leave a Reply