Jumping Diva trener agility

I dag benyttet vi sjansen til å trene en liten hoppbane kun med hopphinder og tunneler, etter at hundeklubben var ferdige med kurset for videregående, så slapp jeg i alle fall å sette ut hindere. Nå har vi hatt pause et par uker i forbindelse med påske, så det var godt og komme i gang igjen. Tittet litt på kurset også, og ble ikke mindre gira akkurat etter det 🙂

Trente også på å sende henne inn i tunnelen mens jeg selv sto igjen, både fra forsiden og baksiden når tunnelen lå i bue. Det gikk kjempebra. Til slutt trente jeg fremadsending over først 1 hinder og så 2 hinder, og når hun først skjønte at det lå en godbit på toppen av boksen som jeg hadde lagt etter hinderet, så gikk også det kjempebra. 

Merker at farta øker for nå må jeg løpe på en del for å holde følge med henne, så nå er det nok ikke lenge før jeg blir hengende bak tenker jeg. Men fart er positivt! Når ikke toppen uten den, men for all del; jeg presser ikke på det altså. Det får bare komme etterhvert som hun er klar.

I morgen skal vi ta en slalåmøkt, for det har vi trent litt lite på en stund.

 

 

Leave a Reply