Jumping Diva spiser ting hun ikke skal

Tirsdag dro vi på jobb med påskepyntet hus ( riktignok var påsken over altså, men allikevel), og kom hjem til huset "ryddet" for pynt.  I alle fall det som var lett og tyggbart. Diva hadde da frivillig tatt på seg jobben med å fjerne det som skulle fjernes. Hrm!!! Fjær, nebb og diverse fløt utover, og borte var alle de søte små kyllingene våre….Var vel på tide å rydde bort da sikkert?!

Etter å ha ryddet og støvsugd opp i alt rotet, var det etterhvert tid for middag. Kjøttpudding sto på menyen, og mens vi var ute av kjøkkenet en tur tror du ikke Lille Sprett ( Les: Diva) hadde snappet kjøttpuddingen fra kjøkkenbenken!!!!!!! Den hunden er ikke stor altså……. ca 35 cm i mh, og puddingen lå godt inne på benken. Ikke for det, dette har skjedd før, så vi passer på å legge det langt inne på benken det som evt måtte lukte litt godt. Men det var den middagen – det lille vi reddet fristet ingen å spise, så vi endte opp med brødskiver, og Diva mett til langt ut på neste dag.

Det var tirsdagen…

Bildet fra den gang "vi" var søte og uskyldige………..

2 thoughts on “Jumping Diva spiser ting hun ikke skal

  1. Jeg og fikk hjelp til å få unna påskekyllingene.. De var et sørgelig syn da jeg fikk berga de ut av munnen på Una..
    Heldigvis er hun ikke en mattyv, og jeg ga henne to grillpølser senest i dag, og de gjemte hun fremfor å spise de..
    Ellers fikk lekemusa en trist slutt i går.. http://www.vgb.no/102

Leave a Reply