Herlige Sandefjord

Sandefjordstevnet 2012: For et fantastisk stevne!!! Vannvittig flott stevneplass med strålende underlag, gode baner og dommere. Gjestfrie arrangører og god service. Gratis camping -STOOOR STJERNE!!! -og til og med nattvakter som tok runder i løpet av natten. Dette kan fort bli årets stevne!!!

Allerede når vi ankom fredag kveld ble vi tatt hånd om, og vi fikk omvisning på hvor baner skulle være, hvor dusj og toaletter var, hvor vi kunne sette opp telt og hvor vi kunne parkere bobilen. Strålende opplegg! Dette er defintivt et stevne vi kommer tilbake til!

Resultatmessig kanskje ikke det aller, aller beste, men en godt fungerende hund gjør at jeg er godt fornøyd med helgen. En pallplassering ble det, og det er sjette stevne på rad, så det MÅ jeg si meg fornøyd meg:)

Denne gangen var det bare Siv og meg fra klubben som deltok, men vi greide oss fint alene også vi – 3 pallplasser til sammen 😉 Vi dro avgårde i hver vår bobil, og man kan jo bare ikke ha det bedre enn bobiltur OG agility…

Lørdagens første løp var hopp 2, og det var et supert løp av Baileysen, men dessverre var jeg litt for utydelig og sendte ham over et hinder fra feils side. Disk!

Så var det etterhvert agilityløpet, og nok en gang et bra  løp av Baieysen, men en grov feltfeil på bommen på neste siste hinder, gjorde av vi ble stående med 5 fp. Men jammen holdt det allikevel ikke til en 2. plass…:) Helt greit det, feltene jobber vi med og  håpet er at vi innen året er omme skal se resultatene av det.(?)

Lørdagens siste løp var tunnelcupen, dette var ikke noe jeg hadde noen forhåpninger til, vi har prøvd en gang tidligere og det ble mest bare rot følte jeg. Det ble det ikke denne gangen, feilfritt løp og en god tid, men gud så slitsomt!! Men artig var det!

Da resultatene kom opp ut på kvelden viste det seg at det lå kun 3 eller 4 store hunder foran oss på resultatlisten. Det var forresten litt overraskende at alle størrelser gikk mot hverandre, følte det ble litt rått parti. De store har nok en fordel på akkurat tunnelcup altså. Men det var jo bare å gjøre det beste ut av det, hadde i alle fall ikke tenkte å gi meg UTEN KAMP, så mitt mål for søndagens tunnelcup var rett og slett og kjøre alt hva vi kunne og i alle fall prøve å gi dem kamp…

Mitt reisefølge Siv & Sindi gjorde sine saker bra i hopp 2 denne dagen og tok hjem seieren og siste nappet, så det måtte vi jo feire med litt vin og en god biff på kvelden:)

Vi feirer opprykk 🙂

Søndagen kom og også denne dagen startet vi med hopp 2, og resutatet ble også det samme. Disk -men mye bra. Filmer’n var litt engasjert som dere kan høre og se på filmen…hehe;)

Så var det tid for siste løp i tunnelcupen, og det var bare å la det stå til. Også denne gangen greide vi et feilfritt løp, og jeg var kjempefornøyd og sliiiten….puh!  Resutatet kom rett før vi skulle reise, og det viste seg at vi havnet på en 4. plass etter tre store hunder. Bailysen hadde gjort så godt han kunne, de store ble rett og slett for sterke, men for all del, det står resepekt av en 4. plass – Verdens beste Bailey!!

Å gå et agilityløp rett etter en tunnelcup er jeg ikke helt sikker på er så ideelt, og det bar løpet liksom litt preg av. Mye surr, og det endte med en disk. Men av seks løp var det det eneste løpet han ikke var på nett i, så skitt au -la gå…;)

Ellers denne helgen hadde vi besøk Drammens-debutantene Aurora og Stella, og de gjorde ikke skam på oss de , for de gikk like godt hen og tok med seg  to napp  etter to feilfri  løp på søndagen. Det er radarparet sitt det:) Stortt grattis!!

Nå er det konkurransefri noen uker for vårt vedkommende, men håper å få med meg 3-4 stevner i Sverige i løpet av ferien min. Vi er i alle fall påmeldt, og jeg vet det er flere nordmenn som skal dit, så det blir jo gøy:)

2 thoughts on “Herlige Sandefjord

Leave a Reply