Hopp-CERT og hoppdebut på Kløfta

Så var det tid for Turbo’s stevnedebut, og kløfta er det perfekte stedet og debutere på -Med kun en bane, og uten alt for mye forstyrrelser. Om vi var helt klare er en helt annen sak, men uansett skulle det bli moro og se hvordan han taklet det å være i ringen. Målet var å prøve og komme igjennom, og det greide vi jammen:)
Det ble 10 fp ford han løp forbi et par hinder, men ellers fløt han kjempegodt framover og ville så gjerne. Jeg vet at jeg må passe godt på så han ikke løper på innsiden av hindere, men enda så glapp det litt. Men det kommer vel med litt mer trening. Gleder meg masse til ny sesong og flere stevner med lille pelsdotten min 🙂
En 5. plass i debuten er absolutt godkjent.

Så var det tid for Bailey’s hoppløp i kl. 3, og her måtte man ha fullt fokus så det ut til, den ene etter den andre disket. Det var bare og kjøre på, og vi kom oss jammen igjennom med feilfritt løp. Litt store svinger og litt for lite effektiv handling av meg viser at vi taper for mye tid, og vi havnet 2,5 sek bak vinneren: Nina og Micko. Ikke bra nok å havne så langt etter, så her må det jobbes på for å knipe innpå litt. Håper Thomas pisker meg på treninger framover så vi blir enda bedre, der vi kan bli bedre. Ellers er jeg selvfølgelig veldig fornøyd med feilfritt løp i kl. 3, og 2. plass og CERT. Flink hund 🙂

siste løp denne dagen var ag 1 med Bailey. Den store spenningen her knyter seg selvfølgelg til om vi har bomfelt eller ikke… kjørte på over bommen og greide ikke selv se om vi traff feltet, men dommeren dømte feil viste det seg, så da traff vi for langt oppe igjen da… ja, ja… bare å jobbe videre det 😉 Ellers et rimelig så perfekt løp.

Ellers så ser det ut til at andre har mer problemer enn meg selv med at vi får feltfeil faktisk, det henger vel gjerne sammen med at folk gjerne henger seg opp i det negative… Hva med å gratulere med feilfritt løp, pallplass og CERT i stedet…? Bare en tanke…
Jeg tar meg det positive i løpene og jobber videre med det dårlige, det er det postive som trekker meg opp og gjør at jeg får troen på meg selv… uten troen på seg selv vil man heller ikke prestere..

5 thoughts on “Hopp-CERT og hoppdebut på Kløfta

Leave a Reply