Dogs4All 2012

Endelig skulle det bli vår tur til å gå agility på Dogs4all også -siden NKK i år  har investert i nytt underlag for agility’n, så jeg tør slippe hunden min ut på banen 🙂 Takk til NKK for at dere omsider skjønte alvoret, og tok hundens helse på alvor!

Så for å støtte at vi har blitt hørt OG at vi i tillegg faktisk nå kun mangler storcertet i hopp også, så var veien kort til Lillestrøm.  4 Cert har det fatisk blitt siden vi debuterte i hopp nå i høst, så da var det like greit å begynne å ta opp jakten på det store. Ikke dermed sagt man får det på første forsøk. Og ganske riktig, det fikk vi  ikke heller, men vi var fryktelig nære.  Jeg gikk ikke inn for å safe noe som helst, jeg ønsker å gi jernet, og får vi ikke Certet på det, så prøver vi igjen senere. Jeg må tørre og slippe opp og satse på hvert enkelt løp skal jeg utvikle meg videre som handler, og dette er noe jeg jobber med for å få til. Jeg lykkes ikke hver gang, noen ganger blir jeg rett og slett for passiv. Men målet er at jeg skal øke antall løp hvor jeg faktisk får det til. Og ja, jeg synes jeg fikk det til ganske så godt på dette løpet, fikk noen riktig fine svinger, og greide og ligge veldig godt i forkant på steder der jeg kunne gjøre det. Jeg trykket nok litt for hardt på slalåmen, så Bailey ikke greide å runde pinne pinne 2, men skled forbi, men ellers så satt løpet veldig godt, og jeg hadde løpet i hodet i flere dager etterpå. Litt irritert selvsagt for at jeg ikke holdt igjen litt på slalåmen, men nei…velger å være fornøyd med det vi fikk til og gleder meg over det!  en riktig God-følelse på løpet som satte punktum for denne sesongen!! Nå gleder jeg meg bare til ny stevnesesong og håper vinteren ikke blir alt for kald, sånn at man kan få trent godt i mellomtiden.

Vi satser på sesongstart i storform, og nå jobbes det for kortere og mer effektive svinger for å matche de argeste konkurrentene våre 😉 For ikke å snakke om felt -så vi en dag kan komme oss opp fra agility kl. 1……..blæ!!!!!!!

Dessverre ingen film fra Dogs4All…. 🙁

Leave a Reply