NKK Drammen -Alle gode ting er ikke bare 3, men 4…

Etter en fantastisk flott mai måned resultatmessig, var det spennende og se hva juni kunne bringe… alle gode ting er som kjent 3, og vi fikk som nevnt tre napp på tre stevner i mai…

NKK Drammen startet lørdag morgen med agilityklasse 1, og det gikk kjempebra til omtrent halvveis, da ble vi litt uenige om hvilken vei hinderet skulle tas og det endte i en disk. Gikk selvfølgelig ferdig banen, men etter det ble det bare tull følte jeg, (rettere sagt en himla stor sving i feil retning) men det var nok mest fordi jeg ikke lenger var på “hugget” etter disken, og det MÅ jeg være skal det sitte…gikk av banen litt småirritert egentlig…og så var det å vente maaaaange timer til neste start… Første og siste klasse på en stevnedag, veldig genialt…eh…?!? Og greier man å beholde fokus på seg selv og hunden så sent på dagen…ja det er spørsmålet da.. Men når det begynte å nærme seg briefing sånn i sekstiden eller noe deromkring, så kom tenningen og jeg følte meg skikkelig klar. Gledet meg til briefing! Banen var ganske så morsom, og her kunne man ikke somle selv, skulle man henge med. Det er ikke så ofte mamma og pappa har mulighet til å se oss gå stevner, og dette var akkurat så passe sent at de også kunne få med seg et løp. Hadde jo vært litt moro og få det til når de en sjelden gang ser på også. Vi var første startende ut i mellomklassen, og her var det bare å trå til. Alt satt kjempebra gjennom hele løpet, men vi fikk en stor sving før siste hinder som gjorde at det ble kjempespennende, men vi huket det inn og feilfritt løp ble det. Så var det spennende og se hva de andre kunne få til… og fire feilfri til ble det, kunne noen av de slå oss på tiden??  Men neida, vi hadde over 3 sekunder til gode til nr. 2 på listen, og vi kunne glede oss over nok en seier. Faktisk den fjerde på ca en måned og på fire stevner, og jammen tror jeg ikke også at det er vår femte seier på fem stevner, fordi stevnet i Mjøndalen i mars var det siste vi gikk før 1. mai igjen… Hatt en utrolig vårsesong!!!! Nå mangler vi bare et napp til i hopp før vi er i klasse 3, og det er ikke noe jeg stresser med, målet er å greie det i løpet av 2012 sesongen, så vi har fortsatt god tid. Og framgangen varer jo ikke evig heller, vi kommer nok fort nok ned på landejorda igjen;) Men enn så lenge gleder jeg meg over det vi har fått til så langt i år. Jeg har en super hund!!! Dessverre ingen filmer fra helgen 🙁

Ellers så var det jo også NM denne helga, så det har jeg også fått med meg. Nå ble det dessverre ingen medaljer på mine favoritter, men det var jammen nære på!!!  Gratulerer allikevel til alle vinnere, det er vel fortjent!

Neste helg venter stevne i Hønefoss, og vi er klare 🙂

2 thoughts on “NKK Drammen -Alle gode ting er ikke bare 3, men 4…

  1. Gratulerer så mye! Artig å se løpene deres – og takk for nyttige treningstips. Lykke til i Hønefoss, selv om du selvsagt burde tatt turen til Trondheim og dobbeltstevnet vårt i helga 😉

Leave a Reply