Turbo-trening

Det har ikke blitt altfor mye trening på Turboen i det siste, siden det har vært en del stevner, og Bailey hatt første prioritet, men måtte bare teste han litt på den banen vi hadde satt opp nå. Hadde treningsbesøk av Jeppe & Anton på tirsdag, som lader opp til NM til helga, og vi satte en Jaacco-bane, som var utrolig morsom -en holde tunga rett i munnen bane…(ikke uventet) Bailey gikk forøvrig strålende på den – i alle fall når jeg husket banen;) Får mer og mer dreisen på svingene våre nå, og jeg blir mer og mer bevisste HVA jeg må gjøre. Det gjelder bare å gjøre det samme i konkurranser også da…:P

I går kveld var det dog Turbo som skulle få prøve seg litt, og det var veldig morsomt å se om de svingene vi har trent på bare på enkelthinder -nå ville funke -satt i system i en bane.Og jaggu funket det ikke kjempebra, helt utrolig hvordan de tar det når vi gjør noenlunde rett;) Bra driv, runder vingene helt perfekt -utrolig fornøyd med junioren min:) Vi tok bare til hinder 9, han holder ikke koken noe særlig lengre enda, i alle fall ikke når det blir litt teknisk, men han holder bedre og bedre, og det er fortsatt en halvt år igjen til vi skal debutere, og ikke skal vi vel gå noen kl. 3 bane heller i debuten;)

En helt perfekt økt med “lille” Turbo -i mine øyne!

2 thoughts on “Turbo-trening

Leave a Reply